Follow us at Facebook for more news.

Do you want to see the news from our company? The please follow us at Facebook. You can find our company in the following link: facebook Kwekerij Meuter


Gardenia beurs Poznan. 1-11-2016

Het duurt nog een goede vier maanden, maar nu al kunnen we aankondigen dat wij wederom te vinden zijn op de vakbeurs Gardenia in Poznan. Deze vakbeurs vindt plaats tussen 2 en 4 maart 2017 in Poznan.
 

Nieuwe overzicht foto's van de kwekerij onder ALBUM. 6-10-2016

Op de pagina 'ALBUM' vindt je actuele overzicht foto's van de kwekerij. Wil je meer zien? breng dan een bezoek aan de kwekerij. 


Bezoek ons op Groot Groen Plus stand nr. G036!
28-9-2016

Ook dit jaar staan wij op de vakbeurs Groot Groen Plus. Afgelopen jaar hadden wij een gezamenlijke stand met Kwekerij Boonen-van der Heijden B.V., door onze positieve ervaring van deze samenwerking hebben wij dit jaar besloten om wederom een gezamenlijke stand te hebben. Dit jaar doet ook Pieter Heynen Kwekerijen mee met deze samenwerking. Hoe de indeling van de stand eruit gaat zien kun je zien op de vakbeurs zelf!

Datum: 5, 6 en 7 oktober;
Plaats: Zundert.
Website: http://www.grootgroenplus.nl/


Voorraadlijst seizoen 2016-2017 online. 6-8-2016

Vanaf vandaag staat de nieuwe voorraadlijst voor het najaar van 2016 en het voorjaar van 2017 online. In de lijst staat het gehele aanbod, prijzen ontbreken in het overzicht. Bent u geïnteresseerd in meer informatie? neem dan contact op via info@kwekerijmeuter.nl.


Wij zijn aanwezig op Gardenia 25 tot en met 27 februari. 29-9-2015

Volgend jaar februari staan wij voor de tweede keer op de beurs Gardenia in Poznan, Polen. Deze beurs wordt ondertussen gezien als de boomkwekerij vakbeurs van Polen. Voor meer informatie over de beurs kijk op: http://gardenia.mtp.pl/en/. 


Groot Groen Plus van 30 september tot 2 oktober.
22-09-2015

Ook dit jaar zijn wij wederom op Groot Groen Plus in Zundert terug te vinden. U kunt ons terug vinden op stand nummer B049 in Hal 6. In onze stand presenteren wij een gedeelte van ons sortiment om de bezoeker hiervan een impressie te kunnen geven. Tijdens de beursdagen is het natuurlijk ook mogelijk om de kwekerij te bezoeken. Graag even van te voren contact opnemen, zodat wij ervoor zorgen dat de koffie klaar staat! 


Actuele voorraadlijst. 28-8-2015

Vandaag is de voorraadlijst geactualiseerd voor het verkoopseizoen: najaar 2015 - voorjaar 2016. Bent u geïnteresseerd in een voorraadlijst inclusief prijzen, neem dan contact met ons op via info@kwekerijmeuter.nl of vul bij de pagina "contact" het contactformulier in. 

 

Green Connection Open deur dagen! 24-08-2015

Vanaf 24 augustus tot en met 28 augustus organiseert de Green Connection de Open deur dagen. Tijdens deze dagen zijn 18 bedrijven Limburgse bedrijven die hun bedrijf openstellen voor bedrijfsmatig belangstellende. Het grote voordeel van dit evenement is dat het totaal sortiment aan boomkwekerij producten terug komt op deze bedrijven. 
Kwekerij Meuter is een van de deelnemende bedrijven.  

 

Atletiek Leudal organiseert "Kwekerij Meuter Rolstoeltocht" 24-08-2015

Op 26 augustus aanstaande organiseert Atletiek Leudal de tiende editie van de rolstoeltocht. Vanaf dit jaar is Kwekerij Meuter hoofdsponsor van dit evenement, waardoor het evenement naar Kwekerij Meuter is vernoemd. De rolstoeltocht begint om 18:00 op het plein voor Penders Voetzorg. 

Wil je meer weten over dit evenement, kijk dan op www.atletiekleudal.nl/vierdaagse/rolstoeltocht